Ancak Bizimle Zafere!

Call of Duty Satışları Hiç İyi Gtmiyor


Call of Duty Infinite Warfare çıkalı çok uzun bir süre geçmedi ama satışlar hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı. Verilere göre Call of Duty bu yıl ciddi bir düşüş yaşıyor. Bu düşüşün ne boyutta olacağı ise ilerleyen günlerde netlik kazanacaktır. 

Call of Duty satışlarda çakıldı

Öncelikle kabul etmek gerekiyor, Call of Duty'nin bu yıl karşısına çıkan iki oyun da gerçekten çok sağlamBattlefield 1 yılın en merakla beklenen oyunuyken, eski Call of Duty yapımcılarının oyunu Titanfall 2, yine büyük bir başarı elde etti. Böyle bir ortamda 4 Kasım'da satışa sunulan Call of Duty: Infinite Warfare'ın nasıl bir performans ortaya koyacağını merak ediyorduk. Aslında ilk inceleme puanları gayet iyi olan CoD: Infinite Warfare, üzerindeki kötü etkiyi silip atmış gibiydi. Peki, satışlar?

İşte bu noktada durum karışıyor çünkü Infinite Warfare'ın oyuncu sayısı Black Ops 3'ün çeyreği kadar bile olamadı. Üstelik her alanda yeni CoD, Black Ops 3'ün gerisinde kaldı. Hatta başka bir yeni oyun olan Euro Truck Simulator 2 bile Infinite Warfare'ı geçmeyi başardı.
Titanfall 2 ve Battlefield 1'in aynı anda çıkması Call of Duty'ye hiç yaramamış gibi görünüyor.
Kaynak:ShiftDelete
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder