Ancak Bizimle Zafere!

Kangren Vakasında Bir Gece -Paranormal Olaylar

 

DİKKAT! Videoyu izlemeye başlamadan önce burayı sonuna kadar okursanız, olayları daha iyi anlar ve çözersiniz.Yarım asır önce herkesten haraç toplayan bir haraminin, cinler ile anlaşma yapması sonucunda başına gelen olayları ele alıyoruz.Bütün bu olayları incelerken bizimde başımıza oldukça korkunç ve tuhaf olaylar geliyor.Olayların bazıları açıklanabilirken bazıları açıklanamayacak düzeyde.Videoyu sonuna kadar izleyin, göremediğimiz veya duyamadığımız detaylara dikkat ederek bizlere bildirin. OLAYLARI ÇÖZMEMİZE YARDIMCI OLUN. 100.000+ beğeni geçerse o kale'ye çıkacağız!

10 tl BONUS ile Artıway üyeliği;
https://goo.gl/Xcbwi7

Nova Prospekt kodunu kullanarak powerbank almak için;
https://goo.gl/8RNbEz

Artvin'in dağlarında bulunan bir oba'da zamanında yaşanmış olayları inceliyoruz.Geçmişte yaşamış bir haraminin köyü haraca bağlaması fakat kazandıkları ile yetinmemesi sonucunda, define işine girişmesi... Cinler ile yaptığı anlaşma sonucunda, anlaşmaya uymamazlık etmesi ve neticede lanetlenerek tuttuğu her şeyin çürümesi ile sonuçlanmasını inceliyoruz.Tuttuğu her canlı kangren olarak ya ölüyor ya da sakat kalıyor.Lanet'den kurtulabilmesi için bebeğini beşiği ile beraber saklandığı kaleden aşağı atıyor.Fakat lanetten kurtulamıyor.Sonralarında köyde, kalede ve haraminin yaşamış olduğu evde tuhaf olaylar yaşanıyor.Bu videoda başımıza oldukça ilgin, korkun, gerilim, tuhaf olaylar geldi.İnsan mıdır bilinmez bir varlık karşımıza 3 kere çıktı.Evin içinden açıklanması oldukça zor sesler geldi, ev sallandı.Kuzenim Arifhan bayıldı, bacağımı sıkıştırdım.Ayrıca bizimde açıklayamadığımız olaylar oldu.Videoyu dikkatlice izleyerek başımıza gelen olayları çözmeye çalışın. Sizce duyduğumuz sesler neydi? Gördüklerimiz neydi? Ve o kale'de bir gece geçirmemizi ister misiniz?

Bunları da izlemeyi unutmayın;
Büyücü Çift Vakası; https://www.youtube.com/watch?v=odGN9...

Kanlı Köşkte Bir Gece; https://www.youtube.com/watch?v=F4Jo5...

Mahsende İnsan Kemiği Bulduk; https://www.youtube.com/watch?v=Ybecv...

100.000 Beğeniyi geçerse ORADA'da bir gece geçireceğiz!

Ayrıca hiç bir sponsorum olmadığı için sizden yardım istiyorum maalesef... Videoyu beğenerek ve yorum yaparak destek olabilirsiniz.Bana ulaşabileceğiniz adresler şu şekilde:

Daha fazlası için lütfen beğenmeyi unutmayın❤

BANA ULAŞABİLECEĞİNİZ YERLER:

Can INSTAGRAM: https://www.instagram.com/canxyavuzx/

Arifhan; https://www.instagram.com/arifhanx/

Twitter: https://twitter.com/canxyavuzx

SNAPCHAT: novaoverlord

FACEBOOK: https://www.facebook.com/ProspektNova/

Kanalıma abone ol http://bit.ly/NGejZa

Merhaba, videoları sizlere en iyi ve en kaliteli şekilde iletmek için çaba sarf ediyoruz.Video çekimleri sırasında oldukça zorlanıyoruz ve zaman harcıyoruz.Daha kaliteli videolar çekmemiz ve bizlere destek olmak için videoyu "beğenmeyi" unutmayın.
Share:

2 yorum:

  1. videonuzu silmişsiniz can abi

    YanıtlaSil
  2. Ben Iowa City, ABD'de bulunan Iowa Lutheran Hastanesi'nden bir temsilciyim, hastanede yönetimin internette nasıl çalıştığını ve bu yıl insan organlarını alıp satması için tekrar başladığımızı ilan etme fırsatını verdim. Böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-postadan bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: Bağışçılarımızı iyi bir miktarda parayla ödüllendiriyoruz ve Organlarda uzmanız Cerrahide ve donör olarak risk yok o.
    Ve bu bizim e-postamız:
    iowalutheranhospital@gmail.com
    Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil