Ancak Bizimle Zafere!

Takipçimiz İle Mağarada Bir Gece - Paranormal Olaylar

 

DİKKAT! Bir süredir "takipçimiz" ile bir vakaya gideceğimize dair duyuru yapıyorduk ve bunun için bir çekiliş düzenledik. Çekilişi kazanan şanslı izleyicimiz Taha bu videoda bize eşlik ediyor. Başımıza oldukça tuhaf olaylar geldi.Olaylardan bazıları açıklana bilirken, bazıları açıklanamayacak düzeyde. Videoyu başından sonuna kadar izleyin, olayları çözmemize yardımcı olun. Belki bir sonraki konuğumuz siz olabilirsiniz.

Bizimle beraber gelmek ister misiniz? ; https://goo.gl/0OJ6Uc

Uzun süre önce, ilk çektiğimiz videolardan birisi olan "mağarada bir gece" videomuz ile tanımış bizi Taha...Babasıyla izlerken videoyu, babası da ona anlatmış orada başına gelen olayları.Bu yüzden bizimle iletişime geçerek gelmek için mantıklı nedenini sundu.Video boyunca oldukça gerilim dolu anlar yaşadı, bizimde daha önce başımıza gelen olaylara tanıklık etti. Bu mağara asırlar önce, kilise olarak kullanılıyordu.Uzun zaman önce, bu topraklar başka diyarlara aitken bu mağara bir kiliseymiş.O kadar ihtişamlı ve görkemliymiş ki zamanında, insanlar burada bağışlar yapar, kendilerini dinlerine adarlarmış. Fakat asırlar geçtikçe, burası imparatorluklar değiştirmiş, kilise eski ihtişamını kaybetmiş... Günümüzde korkunç bir mağara halini almış.Bütün bunlar yetmezmiş gibi bu kilise geçmişin kanlı izlerini taşıyor.İşte biz korkunç bir tarihe sahip olan, günümüzde ruhani varlıkların sahiplendiği ve paranormal olayların yaşandığı bu kilisede konuğumuz ile bir gece geçirmeye çalışacağız.

Bizimle beraber gelmek ister misiniz? ; https://goo.gl/0OJ6Uc

Videoyu başından sonuna kadar izleyerek çözemediğimiz olayları çözün ve yorumlarda belirtin.Biz kayıt altına aldığımız ve farkına vardığımız şeyleri videoda belirttik.Fakat kaçırdığımız bir çok olayın olduğuna eminiz, işte burada sizler devreye gidiyorsunuz. Olayları çözümlememizde bizlere yardımcı olun.

Ayrıca hiç bir sponsorum olmadığı için sizden yardım istiyorum maalesef... Videoyu beğenerek ve yorum yaparak destek olabilirsiniz.Bana ulaşabileceğiniz adresler şu şekilde:

Daha fazlası için lütfen beğenmeyi unutmayın❤

BANA ULAŞABİLECEĞİNİZ YERLER:

Can INSTAGRAM: https://www.instagram.com/canxyavuzx/

Arifhan; https://www.instagram.com/arifhanx/

Her türlü gizemli, bilgilendirici, haber bazlı paylaşımlar için instagram sayfamız; https://www.instagram.com/darkweboffi...

Twitter: https://twitter.com/canxyavuzx

SNAPCHAT: novaoverlord

FACEBOOK: https://www.facebook.com/ProspektNova/

Kanalıma abone ol http://bit.ly/NGejZa

Merhaba, videoları sizlere en iyi ve en kaliteli şekilde iletmek için çaba sarf ediyoruz.Video çekimleri sırasında oldukça zorlanıyoruz ve zaman harcıyoruz.Daha kaliteli videolar çekmemiz ve bizlere destek olmak için videoyu "beğenmeyi" unutmayın.
Share:

1 yorum: