Ancak Bizimle Zafere!

Doğu Tapınakçıları

Mason Locası görünümündeki tarikatın mason örgütlerinden farklı olarak kadınların da üye olabildiği tarikatın temel ritüelleri arasında oral seks ile kadın ile erkeğin sadomazoşist ilişkiye girmesi gibi cinsel hareketler de yer alıyor.
OTO’nun kurucusu Carl Kellner, Avusturya’lı bir masondu. Kendi ifadesine göre üç kişi tarafından kendisine antik büyü ve mistisizmin sırları verilmiş ve Hermetik Işık Kardeşliği topluluğunun bir kolunu kurma görevi verilmişti.

Kellner ve Reuss’un ilgi alanlarından biri cinsel büyülerdi. Doğu’dan Tantra seks yöntemlerini çevirmişlerdi. Erkek ve kadının cinsel sıvılarının doğru şekilde kullanımının felsefe taşı gibi bir güç nesnesi üreteceğine inanıyorlardı. Locanın ritüellerinden bir bölümü bu tür cinsel törenleri içeriyordu. Kadınların üye kaydedilmesinin bir nedeni de buydu.

Share:

1 yorum:

  1. Bu Mayo Clinic tarafından yapılan genel bir kamu duyurusudur ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
    mayocareclinic@gmail.com
    Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garantilidir.
    Lütfen daha fazla bilgi için bize bir e-posta mesajı gönderin.

    YanıtlaSil