Ancak Bizimle Zafere!

KAPALAK KIZIYLA BİR GECE - Paranormal Olaylar


DİKKAT! Videoyu izlemeye başlamadan önce burayı sonuna kadar okursanız sevinirim.Karlar ile kaplı, kimsenin yaşamadığı bir köyde bulunan eski, lanetli terk edilmiş bir okulda geçen olayları ele alıyoruz.Videoyu sonuna kadar izleyin, göremediğimiz veya duyamadığımız detaylara dikkat ederek bizlere bildirin. OLAYLARI ÇÖZMEMİZE YARDIMCI OLUN.

Daha önce başımıza gelen ilk paranormal olayın yaşandığı okula tekrar dönüyoruz.Fakat bu sefer işler çok farklı.Her yer karlar ile kaplanmış durumda ve hava -8 derecede.Etrafta yaşayan hiç bir insan olmadığı için ölsek dahi kimse bizden haber alamayacak.
Bu sefer Türkiye'de ilk olarak ve muhtemelen tek olacak bir işe giriştik.Tamamen profesyonellerden yardım alarak bir çok film ve belgeselde geçen yöntem ile ruh çemberi oluşturduk, yüksek frekansları ölçen ekipmanlarımızla etkileşime geçtik.Amaçladığımız gibi Ayşe'nin ruhu veya başka bir şey ile iletişime geçmeyi başardık!
Olaylar gerçekten çok tuhaf haller almaya başladı, ben kendimden geçtim... Ama şuan iyiyim. Arifhan ise hala o sayıları çözmeye çalışıyor.

Okuldan çıkarken tıpkı ilk gittiğimiz zamanda olduğu gibi derin bir ıslık sesi duyduk.Ayrıca bir çok defa farklı şekilde sesler duyduk, değişik duygular hissettik.Video normalde çok uzun oldu fakat gereksiz yerlerini keserek bu süreye indirebildik.(Zaten çoğu zaman soğuk yüzünden titrediğimiz sahneler vardı) Okuldan çıkarken bir şeyler sallandı, kırıldı veya başka bir şeyler oldu.

"İnsan ancak sevdiği ve inandığı şey uğruna mücadele eder.

Bir şey taklit olarak değil, yaşamak için yapılmalıdır.

Ne papağan gibi başkalarının sözünü taklit et, ne de bülbül gibi boşuna şakı."

(Açıklamalarımı, başlık ve etiketlerimi lütfen kopyalamayınız.Herkes kendi özgün içeriğini üretebilir veya esinlenilebilir ama yazılarıma varıncaya kadar kopyalamak emek hırsızlığıdır.Teşekkürler)

Videoyu sonuna kadar izleyin, göremediğimiz veya duyamadığımız detaylara dikkat ederek bizlere bildirin. OLAYLARI ÇÖZMEMİZE YARDIMCI OLUN. 90.000+ beğeniden sonra yeni bölüm.

Daha fazlası için lütfen beğenmeyi unutmayın❤
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder