Ancak Bizimle Zafere!

Beyaz Kardeşlik Örgütü

Merhaba arkadaşlar bu konumuzda 'Yükselen Liderler', 'Beyaz Loca Illuminati' ve 'Beyaz Kardeşlik Örgütü' üçlemesinin ilk ayağı olan 'Beyaz Kardeşlik Örgütü'nü inceleyeceğiz. Her ne kadar bağımsız bir örgüt gibi görünse de 'Beyaz Loca Illuminati' ile paralel hizmet alanlarına sahiptir.
İnanç bilgelerinin, Himalaya'larda saklandıkları iddia edilen "Yükselen Liderler"le iletişim içinde oldukları söyleniyor. 1875'de Helena P.Blavatsky,"Bilgelik ve Merhamet Liderleri" ile iletişim kurduğunu ve insan ruhunun evrim süreci ile ilgili mesajlar aldığını iddia ediyordu. Blavatsky, tüm inançların çok eski bir dünya dininden yayıldığına ve Ulu Liderler'in bu dini keşfetmemizi ve batı felsefesini bırakıp, doğunun gizemli yanlarını uygulamamızı istediklerine inanıyordu. Ulu Liderler'in, Madam Blavatsky'nin de iletişim kurduğunu söylediği Hz.İsa, Buda ve Konfüçyüs gibi filozofları yetiştirdikleri düşünülüyordu.

   Helena P.Blavatsky      

Aslında Blavatsky'nin inancı ebedi liderlerin, her yüzyılda bir ortaya çıkan, maddi ve ruhani başarılarını gösteren yeni üyeyi seçme geleneğine dayanan eski bir inanca bağlıdır. En tanınmış isimlerden başında ise belki de St. Germain Kontu gelmektedir. St Germain, Ulu Liderler'in bir üyesiydi ve ölümünden elli yıl sonra bir çok yerde ortaya çıkıyor, topluluğun çalışmalarını yayıyordu. Modern Gül Haç Örgütü, St Germain'in majikal çalışmaları yaymakla sorumlu kişi olduğunu iddia ediyor. 1920'lerde Paris'te Fulcanelli adıyla görüldüğüne ve insanları atom biliminin ilerlemesiyle ilgili olarak uyardığına da inanılıyor. Öteki liderler de zaman zaman günümüzle bağlantılar kuruyorlar, hem de hiç beklenmedik anlarda.

Napoleon Hill, 1940-1960'lar arasına kadar önemli bir bestseller yazarıydı. Son kitabında, isimsiz bir liderden mesajlar aldığını yazmıştı. İsimsiz lider, Himalayalar'daki, ölümsüz liderler okulunda mistik bilgiler öğreten ve Spiritüalizm konusunda yetkin biriydi. Kitapta bu okuldan açıkça bahsediliyor, çalışmalar açıklanıyordu. Nitekim Bram Stocker'in dünyaca ünlü "Drakula" adlı kitabında, bu bilgilerden yararlanılmıştı.Gizli bir dağda, "Scholomance" adlı bir okul olduğu, her sene on öğrencinin alındığı ve eğitimin döneminin sonunda bir kişinin şeytana hizmet için seçildiği yazıyordu. Okuldaki eğitim Kral-Peygamber Süleyman'ın mistik öğretisine dayalıydı. Daha sonra; Sir George King'in yani Aetherius topluluğunun kurucusu olan kişinin de bu işlerle ilgilendiği bildirilmişti. George King, 144 liderden oluşan Büyük Beyaz Kardeşlik adlı topluluğunun da kurucusuydu. Madam Blavatsky'ye göre; bu topluluk dağlarda yaşıyor, insanoğlunun ruhsal gelişimi üzerinde çalışıyor ve hatta güneş sistemini inceliyordu. Aetherius Topluluğu'nun, kutsal yerler yaratmak için kozmik enerji ürettiği de iddia ediliyor. 
u ölümsüz liderler, anlatılanlara göre Himalayaların el değmemiş bölgelerinde kurdukları 100 yeraltı şehrinde yeraltı geçitlerinde dolaşarak kullanıyorlar. Ayrıca dış dünyadan gelen ziyaretçileri misafir ettiklerini de söyleniyor. Bu kişilerle ilişki içinde olan bazı insanlar, Liderlerin gizli teknolojilerini ve bazı Spiritüalizm çalışmalarını açıklayacakları günün yaklaştığını da söylüyorlar.




Share:

0 yorum:

Yorum Gönder