Ancak Bizimle Zafere!

En Özel Anneler Günü


Anneler gününde yapılan tüm ziyaretleri unutun. En manalı anneler günü ziyareti İzmir Karşıyaka'da yaşanıyor. İnsanlar, Zübeyde Hanım Anıt Mezarı'nda dua ediyor, çiçekler bırakıyor ve saygılarını sunuyorlar.


Son haftada alan yüksek ziyaretçi ilgisinin zirve yapacağı gün 14 Mayıs Pazar olarak nitelendiriliyor. Anneler Günü’nde Zübeyde Ana’nın Karşıyaka’nın Alaybey Mahallesi’ndeki kabir tarihin güzel anlarına şahit olacak. Özel tören ile özel tören saat 08.30'da Karşıyaka Belediyesi önünde toplanacak maiyetin yürüyüşü ile başlayacak. Yüzbinlerce insan  ellerinde çiçeklerle Zübeyde Hanım Anıt Mezarı'na yürüyecek. Anıtkabir’den getirilecek Ata'nın çiçekleri ise saat 09.05'te törenle Zübeyde Ana'nın kabrine sunulacak. Atatürk'ün 78. ölüm yıldönümünde Anıtkabir'e Kasımpatılar mozoleye şeklinde sunulmuştu.


 Bu Kasımpatılar saat 09.05 geçe Zübeyde Hanım Anıt Mezarına Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen tarafından başkent Ankara’dan 300 kişi ile birlikte getirilecek.
Başta Zübeyde Hanım olmak üzere tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun.
Share:

1 yorum:

  1. Bu Mayo Clinic tarafından yapılan genel bir kamu duyurusudur ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
    mayocareclinic@gmail.com
    Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garantilidir.
    Lütfen daha fazla bilgi için bize bir e-posta mesajı gönderin.

    YanıtlaSil