Ancak Bizimle Zafere!

Tüplü Televizyon Patlattık! (NovaBusters)


NovaBusters serimizin bu bölümünde, daha önce verdiğimiz sözlerden birisini tutarak tüplü bir televizyonu gömüyoruz ve patlatıyoruz.Patlama oldukça şiddetli oluyor ve televizyondan eser dahi kalmıyor. Ayrıca bu videoyu kafa dağıtmak ve sizlere farklı bir içerik sunmak için çektik.Uzun süredir aralıksız olarak yaşanan gizemli, korkunç, paranormal olayları inceliyoruz. O yüzden farklılık olsun istedik. 50.000+ beğenide yeni bölüm gelecektir.

Bu videoyu da kafa dağıtmak ve biraz olsa da eğlenmek maksatlı çektik. Bu arada benimle beraber video çekmek ister misiniz?
O zaman Instagram üzerinden bize mesaj atın veya yorum atın. Yaşınızı ve nerede oturduğunuzu ve neden gelmek istediğinizi söyleyin.

"Videoda hiç bir canlı zarar görmemiştir, yangın etraf daha sonra temizlenmiş ve düzeltilmiştir.Arazi bize aittir."

Ayrıca hiç bir sponsorum olmadığı için sizden yardım istiyorum maalesef... Videoyu beğenerek ve yorum yaparak destek olabilirsiniz.Bana ulaşabileceğiniz adresler şu şekilde:

Daha fazlası için lütfen beğenmeyi unutmayın❤ 50.000+ beğenide yeni bölüm gelecektir.

BANA ULAŞABİLECEĞİNİZ YERLER:

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/canxyavuzx/

Twitter: https://twitter.com/canxyavuzx

SNAPCHAT: novaoverlord

FACEBOOK: https://www.facebook.com/ProspektNova/

Kanalıma abone ol http://bit.ly/NGejZa

Merhaba, videoları sizlere en iyi ve en kaliteli şekilde iletmek için çaba sarf ediyoruz.Video çekimleri sırasında oldukça zorlanıyoruz ve zaman harcıyoruz.Daha kaliteli videolar çekmemiz ve bizlere destek olmak için videoyu "beğenmeyi" unutmayın.
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder